Cursuri Limba Germană pentru Copii de Nivele A1 și A2 Clasele V - VIII, București

Anunturi de mediattii la matematica si alte materii. Aveti nevoie de meditatii sau doriti sa recomandati un profesor ? Postati aici.
kristianasane
utilizator
utilizator
Mesaje: 4
Membru din: 11 Mai 2018, 19:55

Cursuri Limba Germană pentru Copii de Nivele A1 și A2 Clasele V - VIII, București

Mesaj de kristianasane » 18 Iun 2018, 07:48

Kinder Kultur Haus invită copiii la cursuri de limba germana intensiv pentru copiii din clasele V-VIII sau grupe de 6-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani și adolescenți. Ei vor avea parte de cele mai interactive cursuri de limbă germană pentru copii, bazate pe o abordare multi-senzorială pentru creșterea motivației și pe recapitulări frecvente pentru fixarea cunoștințelor acumulate.

Stim cat este de important pentru copiii acestei generatii sa inteleaga si sa se poata exprima intr-o limba de circulatie internationala. Germana a fost mereu o limba cu traditie in invatamantul romanesc, dar in zilele noastre ea are o valoare extraordinara datorita multitudinii de companii care aleg sa vina în România si ofera joburi extrem de atragatoare tinerilor care au cunostinte de limba germana. De aceea invatamantul sustine astfel de punti de legatura prin programe de schimb intre elevi si studenti, dar si burse de studiu in Germania*, Austria si Elvetia pentru vorbitorii de limba germana.

Germana ofera avantajul, conform studiilor neurostiintifice**, ca structureaza creierul copilului si creeaza noi conexiuni neuronale care il ajuta sa aiba o gandire logica performanta si ii dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor.

O sedintă de limba germană la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercițiu fizic de eliberare a energiei neconsumate și de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte intrebări din lecțiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosferă bună de recapitulare.

Urmează apoi 40 de minute de introducere în noua temă, în care elevul va afla noi informații pe care le va reaplica în ultima parte a ședinței prin activităti centrate pe funcțiile senzoriale, exersarea și aplicarea vocabularului prin jocuri de rol, activități în echipe, cântecele, povestiri, activități practice precum desen, construcție sau lucrul manual, activități la tablă interactivă aplicate prin softuri speciale de învățare a limbii germane.

Curs limba germana începatori nivel A1 – Dimineața ora 10, pentru copii de 6 ani+ si elevi de toate vârstele.

Curs practic de limba germana pentru incepatori, copii 6 ani + si elevi de toate vârstele, ulterior ei formează grupe pe categorii de vîrstă. Cursul de limba germană se împarte în 3 module: A1.1, A1.2, A1.3. Fiecare modul cuprinde 30 de lecții, in total 60 de ore.
Lecția dureaza doua ore si ne intalnim de doua ori pe saptamana, fie lunea si miercurea, fie martea si joia ( zilele de lecții de limba germană se configureaza in functie de disponibilitatea majoritatii copiilor inscrisi).

Costuri: 1500 lei/modul, suma achitabila in 4 transe egale de 375 lei/luna.*

*Dupa prima saptamana de participare la lectii de germana organizate de noi, cursantul se poate razgandi, si va ceda locul altui cursant. Astfel i se va restitui intreaga suma achitata.

Pentru detalii și înscriere completează formularul pe siteul KinderKulturHaus.ro

GRATIS: O SEDINTA DEMO
ora 10 – 12
ora 14 – 16
6-8 participanti
Pret: 375 lei/luna
Unde? Bucuresti, zona Unirii
Durata: 15 saptamani.
Fişiere ataşate
kinderkulturhaus-cursuri-germana-copii.jpg

kristianasane
utilizator
utilizator
Mesaje: 4
Membru din: 11 Mai 2018, 19:55

Re: Cursuri Limba Germană pentru Copii de Nivele A1 și A2 Clasele V - VIII, București

Mesaj de kristianasane » 22 Aug 2018, 02:17


https://kinderkulturhaus.ro In acest video ne-am propus sa va prezentam cursurile de limba germana pentru copii organizate in Bucuresti de Kinder Kulturhaus.

Preturile cursurilor de limba germana valabile pentru semestrul I 2018-2019 organizate de Kinderkulturhaus sunt:

Începatori A1
320Lei/luna
64 Ore didactice
1600 Lei / Semestru
5-8 participanti


intermediari A2
358Lei/luna
64 ore didactice
1792 lei/modul
5 – 8 participanți


Preșcolari
179Lei/Luna
32 ore didactice
896 lei / semestru școlar
5-8 participanți

https://www.kinderkulturhaus.ro/preturi/

Pentru detalii apelați numărul de telefon:
0773973955

Program: Luni – Vineri 8 – 18:30

Scrie răspuns
  • Subiecte similare
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj