Urgentaa!!!

Multimi. Logica. Functii si lecturi grafice. Functia de gradul II. Vectori in plan. Trigonometrie. Aplicatii ale trigonometriei.
denisa205
utilizator
utilizator
Mesaje: 12
Membru din: 25 Ian 2013, 22:12

Urgentaa!!!

Mesaj de denisa205 » 07 Feb 2013, 19:08

1.se considera un patrulater convex in care se noteaza cu M si N mijloacele diagonalelor (AC) si (BD) .Aratati ca daca 4 vectorul MN=vectorul AD minul vectorul BC ATUNCI abcd PArALELOCRAM2.se considera un punct M in exteriorul unui triunghi ABC si se noteaza intersectia dintre dreptele AM si BC cu D, intersectia dintre dreptele BM si AC cu E,iar intersectia dintre dreptele CM si BA cu F.Aratati ca EA/EC+FA/FB=MA/MD

mathmagix
utilizator
utilizator
Mesaje: 80
Membru din: 26 Aug 2012, 13:21
Localitate: Vaslui
Contact:

Mesaj de mathmagix » 10 Feb 2013, 21:24

Denisa, as incepe prin a-ti face cateva observatii: Incearca sa folosesti scrierea Latex, sau cel putin incearca sa nu fii foarte neglijenta la modul cum redactezi. Un text neconventional este un text care nu atrage, ci respinge interesul sau atentia cititorilor. In plus, daca cineva ti-ar da solutia in maniera in care ai scris nu ai intelege nimic. E si un mod care se reflecta in modul de redactare de a-ti arata respectul fata de cel caruia ii scrii.
Despre probleme: prima e destul de cunoscuta printre problemele cu vectori de clasa a IX a (as zice clasica) iar a doua foloseste o teorema care nu e foarte usor de inteles si de aplicat: Teorema lui Menelaos. Problema in sine este cunoscuta sub numele de Relatia lui Van Aubel.

Problema 1


\\
Problema 2
Fişiere ataşate
problema1.pdf
(10.2 KiB) Descărcat de 3 ori
problema2.pdf
(10.93 KiB) Descărcat de 3 ori

Scrie răspuns